Shipping & Returns

If you are for any reason not satisfied with your purchase, you can return your product within 14 days to change or ask for a refund.

To apply for a refund, your product needs to be unused and in the same condition as how you received it. It needs to be in the original, undamaged packaging and returned in an extra shipping box. The easiest way is to return it in the original packaging of our webshop.

To complete your return, please fill in the reason for return on the backside of our care tips. 

 

Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 14 dagen retourneren voor een omruiling of terugbetaling.

Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele, onbeschadigde verpakking zitten en de verpakking moet in een extra verzenddoos aan ons worden teruggestuurd. Het gemakkelijkst is om de originele verpakking van de webwinkel te gebruiken.

Om uw retour te voltooien, vragen wij u om de achterkant van de bijgeleverde kaart in te vullen aan de andere kant van de verzorgingstips. 

OMRUILEN (indien van toepassing)
Als u uw aankoop wilt ruilen voor een andere maat, vermeld dit dan op de retour kaart en ons magazijn zal dan spoedig uw nieuwe paar opsturen. Mocht u nog vragen hebben: e-mail op info@morningafteramsterdam.com 

TERUGBETALINGEN (indien van toepassing)
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een email om u te informeren dat wij uw geretourneerde item hebben ontvangen.
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt een creditering automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode, binnen 4 dagen nadat we het artikel hebben ontvangen.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend: (indien van toepassing)

  • Producten met duidelijke tekenen van gebruik
  • Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet door onze fout zijn veroorzaakt
  • Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd

De verzendkosten naar de klant betaald Morning After Amsterdam, de verzendkosten van klant naar Morning After Amsterdam zijn voor de klant. Gemaakte verzendkosten worden niet vergoed. 

Bedankt voor het winkelen bij Morning After Amsterdam!